Amerikaanse koelkast 60 cm diep

60 cm diep

Amerikaanse koelkast 60 cm diep kopen?

Amerikaanse koelkast van 60 cm diep voor extra ruimte, maar dan toch voor de kleiner keukens.

Ontdek meer

Ben je op zoek naar een koelkast die alle voordelen van een Amerikaanse koelkast biedt, maar minder ruimte inneemt? Dan is een Amerikaanse koelkast met een diepte van 60 cm wellicht de perfecte oplossing voor jou! Deze koelkasten combineren stijlvol design met functionaliteit en passen dankzij het kleinere formaat gemakkelijker in je keuken.

Voor wie is een koelkast van 60 cm diep geschikt?

De meeste Amerikaanse koelkasten zijn 70 cm of 80 cm diep, wat ze natuurlijk een echte Amerikaanse koelkast maakt dankzij de grote hoeveelheid ruimte. Echter heeft niet iedereen zoveel ruimte in zijn of haar keuken. Er zijn ook iets kleinere varianten met een diepte van tussen de 60 en 65 cm, welke toch ook verrassend veel ruimte bieden. Denk aan een netto koelruimte van 334 tot 337 liter en een vriesruimte van 165 tot 191 liter. Genoeg plek voor al je boodschappen, verse producten en diepvriesmaaltijden. Naast de ruime inhoud, beschikken deze Amerikaanse koelkasten met 60 cm diepte over diverse handige functies:

Functies

  • No Frost: Nooit meer ontdooien! No Frost technologie zorgt voor een gelijkmatige koeling en voorkomt ijsvorming.
  • Water- en ijsdispenser: Geniet altijd van gekoeld water, ijsblokjes of crushed ice.
  • Multizone koeling: Creëer verschillende temperatuur zones in de koelkast, ideaal voor het bewaren van diverse etenswaren.
Vrouw vult vershoudlade van amerikaanse koelkast

Uitgelichte 60 cm diepe Amerikaanse koelkast

Zwarte amerikaanse koelkast 60 cm diep in kleine keuken

Extra ruimte, maar dan slechts 60 cm diep

De ETNA AKV678ZWA is een volgens ons een goede keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle, functionele en energiezuinige Amerikaanse koelkast met een compacte diepte van 64,3 cm. Deze koelkast biedt met 334 liter koelruimte en 185 liter vriesruimte verrassend veel opbergruimte, ideaal voor gezinnen of diegenen die graag grote boodschappen doen.

blank

ETNA AKV678ZWA

9.4 | 8 reviews
Verkrijgbaar bij 1 winkels
Review specialist koelkast expert

Online koelkast van 60 cm diep kopen

Zoek je een stijlvolle en praktische koelkast met veel ruimte, maar dan net even kleiner zodat het in je keuken past? Voor een scherpe prijs vindt je een Amerikaanse koelkast met een diepte van 60 cm, die met de ruime inhoud aan je wensen voldoet.

Veelgestelde vragen

Komt een Amerikaanse koelkast van 60 centimeter diep veel voor?

Nee, een Amerikaanse koelkast van 60 cm diep komt niet veel voor. De meeste Amerikaanse koelkasten zijn 70 cm of 80 cm diep.

Waar koop je een Amerikaanse koelkast van 60 cm diep?

Je kunt dit formaat koelkast bij verschillende grote webwinkels zoals Bol.com, Coolblue en MediaMarkt kopen.

Wat kost een Amerikaanse koelkast met een diepte van 60 cm?

Doordat deze modellen iets kleiner zijn, kosten ze ook een stukje minder dan grotere Amerikaanse koelkasten. De prijzen variëren van €807,- tot €1.249,-.

Hoe diep is een Amerikaanse koelkast gemiddeld?

Gemiddeld hebben Amerikaanse koelkasten al snel een diepte van 70 cm of meer. Dit komt door de grote hoeveelheid ruimte die deze koelkasten met zich meebrengen.

blank
Veelgestelde vragen.
Koude vragen, warme antwoorden!