Amerikaanse koelkast 70 cm breed

70 cm breed

Amerikaanse koelkast 70 cm breed kopen?

Een super smal model koelkast, maar wel met al het gemak van een Amerikaanse koelkast

Ontdek meer

Heb je een kleine keuken, weinig ruimte of wil je gewoon geen grote koelkast die je hele keuken in beslag neemt? Dan is het overwegen waard om te kijken naar een Amerikaanse koelkast van 70 cm breed. Deze koelkasten zijn een stuk smaller dan normale Amerikaanse koelkasten, maar geven je toch het gemak van dubbele deuren en veel opslagruimte.

Waar moet je rekening mee houden?

Als je op zoek bent naar een Amerikaanse koelkast met een breedte van 70 cm, dan is het erg belangrijk om te kijken naar de plaatsing. De koelkast heeft namelijk aan alle kanten een beetje ruimte nodig om te kunnen ventileren. 5 tot 10 cm is genoeg zodat de koelkast de warmte kwijt kan. Een ander punt om op te letten is het model koelkast. In de categorie tot 70 cm zijn enkel de French door modellen beschikbaar, met twee deuren voor het koelgedeelte en twee of meer lades voor het vriesgedeelte.

Voordelen van een Amerikaanse koelkast 70 cm breed:

  • Ruime inhoud: Ondanks hun compacte breedte, bieden Amerikaanse koelkasten 70 cm breed een verrassend ruime inhoud.
  • Ideaal voor kleine keukens: Door hun smalle breedte passen deze koelkasten perfect in keukens met beperkte ruimte.
  • Stijlvol design: Amerikaanse koelkasten zijn verkrijgbaar in diverse stijlvolle designs, die passen bij elke keuken.
Smalle amerikaanse koelkast 70 cm breed met lades

Uitgelichte 70 cm brede Amerikaanse koelkast

Koelkastlade van een smalle vrieskoelkast

70 cm breed, maar met genoeg ruimte

De HJaier HFW7720ENMB is onze keuze voor de beste 70 cm brede Amerikaanse koelkast op de markt. Deze koelkast met French-Door ontwerp, biedt een scala aan functies die het leven gemakkelijker maken, terwijl hij ook energiezuinig is en past bij elk interieur. Dankzij de twee vrieslades heb je ondanks het smalle formaat, toch meer dan voldoende ruimte voor al je boodschappen.

blank
HAIER HFW7720ENMB
9.1 | 13 reviews
Verkrijgbaar bij 1 winkels
Review specialist koelkast expert

Populaire Amerikaanse koelkasten 70 cm breed

Een Amerikaanse koelkast 70 cm breed kan een waardevolle toevoeging zijn aan jouw keuken. Met hun ruime inhoud, handige functies en stijlvolle designs, bieden ze ultiem comfort en gemak. Door rekening te houden met je budget, behoeften en wensen, vind je de perfecte koelkast die past bij jouw levensstijl.

Veelgestelde vragen

Waar koop je een Amerikaanse koelkast van 70 cm breed?

Er zijn verschillende winkels waar je een Amerikaanse koelkast van 70 cm breed kunt kopen, zoals bij Coolblue.nl, Mediamarkt en bol.com

Hoe breed is de smalste koelkast?

De smalste Amerikaanse koelkasten zijn 70 cm breed. Dit zijn French door koelkasten met lades die ideaal zijn voor kleine ruimtes, zoals studentenkamer of tiny houses.

blank
Veelgestelde vragen.
Koude vragen, warme antwoorden!