Amerikaanse koelkast 80 cm breed

80 cm breed

Amerikaanse koelkast 80 cm breed kopen?

De luxe van een Amerikaanse koelkast, maar dan net in een maatje kleiner.

Ontdek meer

Ben je op zoek naar een koelkast die al je boodschappen moeiteloos kan bewaren, maar zonder dat deze de helft van alle ruimte in je keuken neemt? Dan is een Amerikaanse koelkast 80 cm breed wellicht de koelkast waar je naar zoekt!

Voor wie is een Amerikaanse koelkast van 80 cm breed geschikt?

Amerikaanse koelkasten met een breedte van 80 cm zijn voornamelijk geschikt voor wie zijn of haar keuken net te klein of krap is voor een normale Amerikaanse koelkast. Dit type koelkast is gemiddeld 10 tot 15 cm smaller, waardoor het net het verschil kan maken of deze in je keuken past. Binnen de categorie tot 80 cm vallen zowel de French door modellen met vier deuren, als de koelkasten met vrieslades. De “Side-by-side” modellen vallen hier buiten, doordat deze net een stukje breder.

Voordelen

  • Ruimte: De grootste troef van een Amerikaanse koelkast met een breedte van 80 cm is natuurlijk de enorme hoeveelheid ruimte die ze bieden.
  • Indeling: Amerikaanse koelkasten 80 cm breed beschikken over een praktische indeling met verschillende compartimenten en lades.
  • Functies: Veel modellen zijn voorzien van handige extra’s, zoals een water- en ijsdispenser, een no-frost systeem, of een speciale groente- en fruitlade.
Een roestvrijstalen 80 cm brede koelkast naast een keukeneiland

Uitgelichte 80 cm brede Amerikaanse koelkast

Licht bruinen keuken met amerikaanse koelkast 80 cm breed

80 cm breed met extra veel ruimte

Ben je op zoek naar een 80 cm brede Amerikaanse koelkast die stijl, functionaliteit en efficiëntie combineert? Dan is volgens on de HAIER HCR3818ENPT een goede keuze voor jou! Deze koelkast blinkt uit op diverse gebieden en is door zijn compacte formaat gemakkelijk in kleinere keukens te plaatsen

blank
HAIER HCR3818ENPT
9.3 | 6 reviews
Verkrijgbaar bij 1 winkels

Alternatieven voor een koelkast van 80 cm breed

Geen plek voor een koelkast van 80 cm breed? Geen nood! Is je keuken wat krapjes of past zo’n reus simpelweg niet in je budget? Er zijn genoeg stijlvolle en praktische alternatieven. Kies bijvoorbeeld voor nog een formaatje kleiner, waarbij je uitkomt op een Amerikaanse koelkast met een breedte van 70 cm. Dit scheelt je alweer 10 cm, waardoor het wellicht net wel past. Deze modellen bieden dan misschien net wat minder ruimte dan hun grotere broertjes, maar nemen dan ook weer een stukje minder ruimte in beslag.

blank
Review specialist koelkast expert

Advies altijd dichtbij

Een Amerikaanse koelkast 80 cm breed is een perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een ruime, luxe koelkast met veel handige functies, maar dan net een maatje kleiner. Met een beetje aandacht voor de verschillende modellen en functies, vind je zeker de koelkast die perfect bij jou past.

Veelgestelde vragen

Zijn er veel Amerikaanse koelkasten van 80 cm breed?

Nee, er zijn een aantal koelkasten in dit type formaat, maar de meeste Amerikaanse koelkasten zijn 90 cm of breder.

Waarom een Amerikaanse koelkast van 80 cm breed?

Een Amerikaanse koelkast met een breedte van 80 cm kan erg fijn zijn voor wie net wat ruimte te kort komt voor een bredere koelkast.

Waar koop je een Amerikaanse koelkast van 80 cm breed?

Je kunt Amerikaanse koelkasten van 80 cm breed kopen bij elektronicazaken, keukenwinkels en online webwinkels.

Hoe breed is een Amerikaanse koelkast gemiddeld?

De gemiddelde breedte van een Amerikaanse koelkast ligt tussen 90 cm en 100 cm. 80 cm is dan ook geen populaire breedtemaat, maar er zijn ook modellen smaller beschikbaar.

blank
Veelgestelde vragen.
Koude vragen, warme antwoorden!