Amerikaanse koelkast 90 cm breed

90 cm breed

Amerikaanse koelkast 90 cm breed kopen?

Super veel ruimte, luxe en opbergmogelijkheden dankzij een extra brede Amerikaanse koelkast.

Ontdek meer

Een groot gezin of kook je graag en bewaar je veel boodschappen? Dan is een grotere koelkast altijd fijn. Een Amerikaanse koelkast met een breedte van 90 cm biedt tot wel 700 liter inhoud, waar je tot wel 19 boodschappentassen in kwijt kunt! Zeker weten dat een Amerikaanse koelkast van 90 cm breed iets voor jou is? Lees dan snel verder.

Soorten Amerikaanse koelkasten van 90 cm breed

We zien dat Amerikaanse koelkasten met een breedte van 90 cm een erg populaire maat zijn en dit zie je dan ook weer terug bij de fabrikanten. Bijna alle fabrikanten van Amerikaanse koelkasten bieden een koelkast aan met een breedte van 90 cm. Dit is naar ons idee ook een logische keuze, omdat je met deze breedte veel extra ruimte krijgt om al je boodschappen te bewaren, terwijl de koelkast toch nog in de meeste keukens past.

Binnen de categorie 90 cm brede koelkasten heb je keuze uit verschillende modellen en stijlen. Zo heb je in het formaat voor Amerikaanse koelkast 90 cm: side by side koelkasten, French door koelkasten en zelfs koelkasten met lades.

Voordelen

  • Ruime inhoud: Met een netto inhoud van 600 liter of meer, biedt een Amerikaanse koelkast 90 cm breed meer dan genoeg ruimte voor al je boodschappen.
  • Temperatuurzones: In sommige modellen kun je verschillende temperatuurzones instellen, ideaal voor het bewaren van specifieke producten zoals vlees, groenten en fruit.
  • Een water- en ijsdispenser: Met de meeste Amerikaanse koelkasten van 90 cm breed kun je direct gekoeld water of crushed ice tappen.
Zilveren grote side-by-side koelkast in moderne keuken

Uitgelichte 90 cm brede Amerikaanse koelkast

Xxl formaat amerikaanse koelkast 90 cm breed

Extra breed, voor al je boodschappen

Ben je op zoek naar een Amerikaanse koelkast die niet alleen stijlvol is, maar ook behoorlijk wat liters koel- en vriesruimte heeft? Dan is de ETNA AKV678ZWA volgens on een zeer interessante keuze voor jou! Deze 90 cm brede koelkast biedt met 519 liter netto inhoud, wel ruimte voor 14 boodschappentassen. Daarnaast heb je met het gemak van No-Frost, dat je nooit meer de vriezer hoeft te ontdooien.

blank

ETNA AKV678ZWA

9.4 | 8 reviews
Verkrijgbaar bij 1 winkels
Review specialist koelkast expert

Nieuwe koelkast kopen?

Een Amerikaanse koelkast 90 cm breed is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een ruime, praktische en stijlvolle koelkast. Met een breed scala aan modellen en extra’s is er voor ieder wat wils. Vergeet bij je keuze niet om rekening te houden met je budget, de benodigde inhoud en de gewenste extra’s.

Veelgestelde vragen

Waar let je op bij het kopen van een Amerikaanse koelkast van 90 cm breed?

Bij het kopen van een Amerikaanse koelkast van 90 cm breed, let je op de inhoud, extra’s, energieverbruik, geluidsniveau, prijs en gewenste functies.

blank
Veelgestelde vragen.
Koude vragen, warme antwoorden!