LG Amerikaanse koelkast door-in-door

door in door koelkast

LG Amerikaanse koelkast door-in-door kopen

Nog makkelijker toegang tot al je boodschappen met de luxe LG Amerikaanse koelkast met door-in-door.

Ontdek meer

Een aantal LG Door-in-Door koelkasten zijn uitgerust met InstaView. Met InstaView kun je door het glas in de deur zien wat er in de koelkast staat, zonder de deur te openen. Klop twee keer op het glas en het wordt helder. Zo kun je snel zien wat je nodig hebt, zonder energie te verspillen.

Wat is een koelkast met door-in-door?

Een koelkast met de functie door-in-door is eigenlijk niets anders dan een extra koelkastdeur. De door-in-door bevindt zich in de rechterdeur van de koelkast en is een kleiner glazen paneel waardoor je direct kunt zien wat er allemaal in de deur zit. Hiermee heb je snelle toegang tot je favoriete snacks en drankjes, zonder de hele koelkastdeur te hoeven openen. Dit bespaart energie en helpt je boodschappen langer vers te houden.

Wat zijn de voordelen?

  • Bespaar energie: Door minder koude lucht te laten ontsnappen, bespaar je energie met Door-in-Door.
  • Houd je boodschappen langer vers: Door de constante temperatuur in de koelkast blijven je producten langer vers.
  • Sneller toegang tot favoriete snacks: Je favoriete drankjes en snacks zijn altijd binnen handbereik.
Wat is een koelkast met door-in-door

Uitgelichte LG Amerikaanse koelkast door-in-door

Uitgelichte lg amerikaanse koelkast door-in-door

InstaView en Craft Ice in één

Nooit meer onnodig de koelkastdeur openen met InstaView. Klop twee keer op het paneel en zie direct wat er binnenin staat. De innovatieve Craft Ice™ functie maakt ijsblokjes in verschillende vormen en maten, perfect voor cocktails, limonade of andere koude dranken.

Lg gsxv80pzle

LG GSXV80PZLE

10.0 | 2 reviews
Verkrijgbaar bij 1 winkels

InstaView Door-in-Door

InstaView Door-in-Door is een revolutionaire technologie van LG die een transparant paneel in de koelkastdeur integreert. Met twee keer kloppen op het paneel wordt het glas helder, waardoor je direct kunt zien wat er in de koelkast staat zonder de deur te openen. Achter het InstaView-paneel bevindt zich een speciale sensor die detecteert wanneer je op het paneel klopt. De sensor activeert vervolgens een verlichtingssysteem dat het glas helder maakt.

Instaview door-in-door
Review specialist koelkast expert

LG Amerikaanse koelkast door-in-door: is het iets voor jou?

Ben je op zoek naar een ruime, stijlvolle en innovatieve koelkast? Dan is een LG Amerikaanse koelkast met Door-in-Door wellicht iets voor jou! In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over deze unieke koelkasten.

Veelgestelde vragen

Welke koelkasten hebben InstaView Door-in-Door?

InstaView Door-in-Door is beschikbaar op een aantal LG Amerikaanse koelkasten. De technologie is te vinden in verschillende modellen, zoals de LG GSXV90MCDE en LG GSXV91MCAE.

Wat is het nut van LG InstaView?

Door het transparante paneel zie je direct wat er in de koelkast zit zonder de deur te hoeven openen. Dit helpt je energie te besparen, want er ontsnapt tot 41% minder koude lucht wanneer de deur gesloten blijft.

Kan je LG InstaView uitzetten?

Om het display uit te schakelen, druk je op de schakelaar aan de achterkant van de linkerbovenste scharnierkap. Om het display weer in te schakelen, herhaal je deze handeling door op dezelfde schakelaar te drukken.

Veelgestelde vragen door koelkast experts
Veelgestelde vragen.
Koude vragen, warme antwoorden!