Amerikaanse koelkast met vershoudzone

Vershoudzone

Amerikaanse koelkast met vershoudzone kopen

Bewaar je groente, fruit, vis en vlees langer vers met een Amerikaanse koelkast met vershoudzone.

Ontdek meer

Een Amerikaanse koelkast met vershoudzone is een zeer praktische toevoeging voor al je boodschappen. Stel de temperatuur en luchtvochtigheid in de verschillende zones afzonderlijk in om je groente, fruit, vis en vlees optimaal te bewaren en langer vers te houden.

Wat is een vershoudzone?

Een vershoudzone is een speciale lade in de koelkast waar de temperatuur lager is dan in de rest van de koelkast. Dit zorgt ervoor dat je bederfelijke producten langer vers blijven. Er zijn verschillende soorten vershoudzones:

Soorten vershoudzones

  • Groente- en fruitlade: Deze lade heeft een hoge luchtvochtigheid, waardoor groente en fruit langer sappig blijven.
  • Vlees- en vislade: Deze lade heeft een lagere temperatuur dan de rest van de koelkast, waardoor vlees en vis langer houdbaar zijn.
  • Flexibele vershoudzone: Deze lade heeft een instelbare temperatuur, waardoor je hem kunt aanpassen aan wat je erin bewaart.
Vershoudlade van een koelkast gevuld met groente en fruit

Uitgelichte Amerikaanse koelkast met vershoudzone

Vrouw vult vershoudlade van amerikaanse koelkast

De koelkast die je eten langer vers houdt

Deze Haier HFR5719ENMG koelkast is perfect voor grote gezinnen! Met een koelruimte van 306 liter en een vriesruimte van 140 liter heb je meer dan genoeg ruimte om al je boodschappen op te bergen. De speciale vershoudzone lade met drie temperatuurinstellingen zorgt ervoor dat al je etenswaren optimaal vers blijven. En dankzij de No Frost technologie hoef je nooit meer te ontdooien!

blank
HAIER HFR5719ENMG
9.4 | 80 reviews
Verkrijgbaar bij 1 winkels
Review specialist koelkast expert

De luxe van een Amerikaanse koelkast met vershoudzone

Een Amerikaanse koelkast met vershoudzone: een luxe blikvanger in je keuken én een praktische oplossing om je boodschappen een stukje langer vers te houden. Ben je benieuwd of zo’n koelkast wat voor jou is? In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over Amerikaanse koelkasten met vershoudzone, van de voordelen tot de verschillende types en features.

Veelgestelde vragen

Wat is een vershoudzone in de koelkast?

Een koelkast met vershoudzone zorgt ervoor dat jouw boodschappen langer vers blijven. In een vershoudzone kun je groente, fruit, vlees en vis bewaren onder de optimale temperatuur en luchtvochtigheid. Zo geniet je langer van de smaak, kleur en voedingswaarde van je producten.

Wat zijn de voordelen van een vershoudzone?

De vershoudzone zorgt ervoor dat je boodschappen langer vers blijven.

Hoeveel kost een Amerikaanse koelkast met vershoudzone?

De prijs van een Amerikaanse koelkast met vershoudzone kost gemiddeld €1800. Zo heb je de LG GSXV90MCDE voor €2379.

blank
Veelgestelde vragen.
Koude vragen, warme antwoorden!