Samsung Spacemax Amerikaanse koelkast

Spacemax

Samsung Spacemax Amerikaanse koelkast kopen

Extra veel ruimte met de Innovatieve SpaceMax™ Technologie met een Samsung Spacemax Amerikaanse koelkast

Ontdek meer

Ben je op zoek naar een koelkast die niet alleen ruim is, maar ook innovatief en stijlvol? Dan is de Samsung SpaceMax Amerikaanse koelkast wellicht de perfecte keuze voor jou! In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over deze revolutionaire koelkast, van de unieke SpaceMax technologie tot de handige features die je leven een stukje makkelijker maken.

Wat is een Samsung Spacemax Amerikaanse koelkast?

De speciale SpaceMax technologie van Samsung in haar nieuwe koelkasten maakt gebruik van speciale isolatie met een hogere efficiëntie. Hierdoor zijn de binnenwanden van de koelkast dunner, zonder dat de koelkast meer energie hoeft te verbruiken om te koelen. De dunnere wanden zorgen ervoor dat je meer opslagruimte hebt, terwijl de buitenafmetingen van de koelkast gelijk blijven. Daarnaast ligt het geluidsniveau van deze koelkasten rond de 35 decibel, waardoor je geen last hebt van harde geluiden. Het is een slimme oplossing voor wie maximale opslagcapaciteit wil zonder extra keukenruimte te hoeven offeren.

Wat zijn de voordelen?

  • Meer ruimte in de koelkast: Tot wel 18% meer ruimte in vergelijking met normale koelkasten.
  • Efficiëntere opslag: Flexibele indeling met verstelbare legplanken en deurvakken.
  • Dunnere wanden: De afmetingen van de koelkast blijven gelijk, terwijl je meer opslagruimte hebt.
Amerikaanse koelkast met ruime spacemax technologie

Uitgelichte Samsung Spacemax Amerikaanse koelkast

Ruime spacemax amerikaanse koelkast

De koelkast die ruimte creëert

De Samsung RS66A8101S9 is de Uitgelichte Samsung Spacemax Amerikaanse koelkast vanwege de innovatieve SpaceMax™-technologie. Deze technologie zorgt voor een grotere binnenruimte, terwijl de buitenkant hetzelfde formaat behoudt. Dit resulteert in maar liefst 652 liter gebruiksklare opslagruimte, perfect voor het bewaren van al je boodschappen.

blank
SAMSUNG RS66A8101S9
9.3 | 135 reviews
Verkrijgbaar bij 1 winkels

Flexibele indeling voor al je boodschappen

De Samsung SpaceMax Amerikaanse koelkast is niet alleen ruim, maar ook flexibel. De indeling van de koelkast is eenvoudig aan te passen aan je behoeften. Met de verstelbare legplanken en deurvakken kun je de ruimte creëren die je nodig hebt. Of je nu veel flessen wilt bewaren of grote ovenschalen, het is allemaal mogelijk.

Aantal flessen in de bredere samsung koelkast met flexibele indeling geplaatst.
Review specialist koelkast expert

Koelkasten met Innovatieve SpaceMax™ Technologie vergelijken

Of je nu een groot gezin hebt of gewoon graag vooruit plant met je boodschappen, de SpaceMax koelkast is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen zonder extra ruimte in beslag te nemen. Met de Samsung SpaceMax haal je het maximale uit je keukenruimte en houd je je eten langer vers en smaakvol.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de SpaceMax™-technologie?

De SpaceMax™-technologie is een unieke technologie van Samsung die hyperefficiënte isolatie gebruikt om de wanden van de koelkast veel dunner te maken. Hierdoor biedt de koelkast meer ruimte binnenin, zonder dat de buitenafmetingen toenemen

Wat is de capaciteit van de SpaceMax™-koelkast?

De capaciteit van de SpaceMax™-koelkast varieert van 385 liter tot 652 liter. Zo hebben de Samsung RB7300 koelkasten een inhoud van 385 liter.

Hoe is de koeling in de SpaceMax™-koelkast?

De SpaceMax™-koelkasten hebben een All-around Cooling functie, die gelijkmatige koeling van hoek tot hoek biedt, waardoor voedingsproducten langer vers blijven

blank
Veelgestelde vragen.
Koude vragen, warme antwoorden!