Flessenhouder koelkast

Koelkast flessenhouder

Flessenhouder koelkast

Makkelijk opgeruimd

Zit je koelkast vol met flessen? Dan is een flessenhouder koelkast de perfecte oplossing. Met een flessenhouder of flessenrek maak je efficiënt gebruik van de ruimte in je koelkast en voorkom je dat flessen omvallen.

Flessenhouder of een flessenrek?

Je hebt een nieuwe koelkast gekocht en bent helemaal klaar om je nieuwe aanwinst in te richten. Maar dan kom je voor een dilemma te staan: koop je een flessenhouder of een flessenrek? Beide opties hebben hun eigen voor- en nadelen.

Wijnflessen gestapeld in koelkast flessenhouder

Koelkast flessenhouder

Een flessenhouder is een eenvoudige, maar effectieve manier om flessen en blikjes op te bergen. De flessenhouder koelkast houdt flessen en blikjes op hun plek, zodat ze niet omvallen of wegrollen. Bovendien kun je er meerdere op elkaar stapelen, waardoor je de hoogte van je koelkast optimaal benut.

Koelkast flessenrek met waterflesjes

Koelkast flessenrek

Een flessenrek voor de koelkast is een accessoire dat ook wordt gebruikt om flessen te ordenen en op te bergen. Het verschil met een flessenhouder is dat je een flessenrek niet op een plateau neerzet, maar eronder ophangt. Hierdoor hou je de volledige plank vrij en staan je grote flessen niet in de weg.

Koelkast flessenhouder van de maand

Flessenrek koelkast van de maand

Breng orde in je koelkast

Heb je ook zo’n hekel aan het zoeken naar een frisdrankflesje in de koelkast? Of dat je biertjes steeds omvallen? Dan is het Metaltex Ola 10 koelkastrek de perfecte flessenhouder voor jou. Dit rek is gemaakt van sterk metaal met een witte coating, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is. Dankzij het golvende ontwerp kun je meerdere flessen op elkaar stapelen, voor nog meer ruimtebesparing.

Metaltex ola 10 koelkast-rek

METALTEX Ola 10 Koelkast Rek

0 reviews

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een flessenhouder voor de koelkast?

Koelkast flessenhouders kunnen helpen om ruimte in de koelkast te besparen en voorkomen dat flessen omvallen of rollen.

Wat is een flessenrek?

Een koelkast flessenrek is een metalen rekje of bakje dat je onder een plank in de koelkast kunt bevestigen. Dit bespaart ruimte, omdat het geen ruimte op de plank zelf inneemt.

Wat is een flessenhouder?

Een koelkastfleshouder is meestal gemaakt van plastic of siliconen. Plastic houders zijn vaak stapelbaar, waardoor je meerdere flessenhouders op elkaar kunt plaatsen. Siliconen houders hebben vaak een golvend ontwerp, waardoor flessen niet wegrollen.

Veelgestelde vragen over flessenhouder koelkast