Koelkast bakjes

Koelkast bakjes

Koelkast bakjes & vershoudbakjes

Creëert meer ruimte

Koelkast bakjes zijn een handige manier om gezond en gebalanceerd te eten. Ze zijn ook een geweldige manier om je koelkast netjes en georganiseerd te houden. Meal prep bakjes zijn stevig, lichtgewicht en herbruikbaar. Ze zijn ook transparant en hebben een deksel.

Soorten meal prep bakjes

Er zijn verschillende soorten koelkast bakjes verkrijgbaar, elk met zijn eigen voordelen en nadelen. De meest voorkomende soorten meal prep bakjes zijn plastic, glas, roestvrij staal en bamboe.

Plastic koelkast bakjes

Plastic koelkast bakjes

Plastic meal prep bakjes zijn de meest populaire soort koelkast bakjes. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten. Plastic koelkast bakjes zijn licht van gewicht en gemakkelijk schoon te maken.

 • Licht van gewicht
 • Betaalbaar
 • Minder duurzaam
Glazen vershoudbakjes

Glazen vershoudbakjes

Glazen vershoudbakjes zijn een goede keuze voor het bewaren van eten dat gevoelig is voor smaak overdracht. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken en zijn zeer duurzaam.

 • Duurzamer
 • Makkelijk schoon te maken
 • Kan breken
Rvs bakjes met deksel

RVS bakjes met deksel

RVS bakjes zijn een zeer duurzame keuze. Ze zijn bestand tegen krassen en slijtage, en zijn gemakkelijk schoon te maken. RVS bakjes zijn echter ook iets duurder dan plastic koelkast bakjes.

 • Bestand tegen krassen en slijtage
 • Makkelijk schoon te maken
 • Duurder dan plastic koelkast bakjes
Bamboe bakjes

Bamboe bakjes

Bamboe bakjes zijn een milieuvriendelijke keuze. Ze zijn gemaakt van een hernieuwbare grondstof en zijn composteerbaar. Bamboe bakjes zijn echter ook iets duurder dan plastic koelkast bakjes.

 • Milieuvriendelijk optie
 • licht in gewicht
 • Duurder in aanschaf.

Koelkast bakje van de maand

Koelkast bakje van de maand

De organizer voor in je koelkast

De Rotho CAUMA set koelkastorganizer is perfect voor iedereen die zijn of haar koelkast netjes en georganiseerd wil houden of op zoek is naar koelkast bakjes. De koelkast bakjes zijn ook stapelbaar, zodat je er nog meer ruimte mee bespaart. De CAUMA is vaatwasserbestendig, dus schoonmaken is een fluitje van een cent.

Blokker koelkast organizer 3 stuks 1,3 l + 2,6 l + 4,65 l

BLOKKER Koelkast Organizer 3 stuks 1,3 l + 2,6 l + 4,65 l

0 reviews

Hoe kun je het beste meal preppen?

Meal prepping is het voorbereiden van maaltijden in één keer, meestal voor meerdere dagen. Hier zijn een paar tips voor het beste meal prepping:

 • Plan je maaltijden van tevoren. Dit helpt je om de juiste hoeveelheden te kopen en om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt.
 • Kook in grote hoeveelheden. Dit bespaart je tijd en moeite in de week.
 • Gebruik vers en seizoensgebonden voedsel. Dit is gezonder en lekkerder.
 • Varieer je maaltijden. Zo voorkom je dat je het beu wordt.
Hoe kun je het beste meal preppen

Veelgestelde vragen

Wat zijn meal prep bakjes?

Meal prep bakjes zijn herbruikbare bakjes die je kunt gebruiken om maaltijden in te bewaren. Ze zijn een handige manier om je maaltijden voor te bereiden, zodat je tijdens de week snel en gemakkelijk een gezonde maaltijd kunt eten.

Hoe lang kan je Meal preps bewaren?

De houdbaarheid van een meal prep hangt af van het type voedsel dat je gebruikt. Over het algemeen kun je een meal prep in de koelkast 3-5 dagen bewaren. Als je de meal prep in de vriezer bewaart, kun je hem tot 3 maanden bewaren.

Hoe warm je een meal prep op?

Er zijn verschillende manieren om een meal prep op te warmen. Je kunt de meal prep in de magnetron opwarmen, in de oven verwarmen of in een pan opwarmen.

Is meal Preppen goedkoper?

Meal prepping kan goedkoper zijn dan het elke dag koken van verse maaltijden. Dit komt omdat je in bulk kunt kopen en omdat je minder voedsel verspilt.

Wat zijn vershoudbakjes?

Vershoudbakjes zijn kleine, herbruikbare bakjes die worden gebruikt om eten in te bewaren.

Waarom glazen vershoudbakjes?

Glazen vershoudbakjes zijn een goede keuze voor het bewaren van eten dat gevoelig is voor licht, zoals fruit en groenten. Glazen vershoudbakjes zijn ook transparant, waardoor je de inhoud gemakkelijk kunt zien.

Kunnen vershoudbakjes in de diepvries?

De meeste vershoudbakjes zijn geschikt voor de diepvries. Het is belangrijk om te controleren of de bakjes die je wilt gebruiken geschikt zijn voor de diepvries. Als de bakjes niet geschikt zijn voor de diepvries, kunnen ze gaan barsten of scheuren.

Veelgestelde vragen over redbull koelkasten