Make-up koelkast

Make-up koelkast

Skincare fridge: Een must-have mini make-up koelkast voor beautylovers.

Bekijk alle make-up koelkasten
Make-up koelkast met vriesvak

Make-up koelkast met vriesvak

Voor diegenen die de ultieme luxe willen: verse, koude make-up en verzorgingsproducten, direct uit de vriezer.

Make-up koelkast aanbieding en deals

Deals & aanbiedingen

Verleng de houdbaarheid van al je producten uit je skincare-routine met een skincare koelkast. Profiteer nu van geweldige deals!

Je make-up koelkast. Een klein apparaat, maar met grote impact. Het is de sleutel tot een stralende huid en make-up die langer meegaat. Een skincare koelkast is perfect voor elke beautylover die bewust bezig is met zijn of haar skincare-routine. Met deze mini-koelkast kun je je make-up en huidverzorging producten op de juiste manier bewaren.

Alles weten over skincare koelkasten

Make-up koelkast van de maand

Makeup koelkast in luxe witte badkamer

Geef je make-up een frisse start

De PIXMY mini make-up koelkast is de perfecte koelkast voor iedereen die zijn of haar make-up en skincare producten op de juiste temperatuur wilt bewaren. De koelkast heeft een instelbare temperatuur van -5 tot 55 graden Celsius, zodat je je producten kunt bewaren op de ideale temperatuur voor hun houdbaarheid en prestaties.

Pixmy mini make-up koelkast

PIXMY Mini Make-Up Koelkast

8.8 | 39 reviews
Verkrijgbaar bij 1 winkels

Tips voor het kiezen van een make-up koelkast

Bij het kiezen van een cosmetica koelkast zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten. Deze tips helpen je om de perfecte make-up koelkast voor jouw behoeften te vinden.

  • Inhoud: Kies een skincare fridge met een inhoud die groot genoeg is voor al je make-up en verzorgingsproducten.
  • Functies: Sommige make-up koelkasten hebben extra functies, zoals een ingebouwde spiegel of LED-verlichting.
  • Stijl: Er zijn cosmetica koelkasten in allerlei kleuren en stijlen. Kies een make-up koelkast die bij je interieur past.
Wit met rose goud skincare fridge
Review specialist koelkast expert

Meer advies nodig?

Twijfel je nog over de perfecte mini make-up koelkast voor jou? Geen nood! Onze product specialisten staan klaar om je te helpen. Samen vinden we de koelkast die perfect bij je past!

Veelgestelde vragen

Welke make-up kun je in de skincare fridge bewaren?

Vloeibare make-up, zoals mascara, eyeliner en foundation, is gevoelig voor bacteriën en schimmels. Door vloeibare make-up in de koelkast te bewaren, kun je de groei van bacteriën en schimmels vertragen. Dit betekent dat vloeibare make-up langer goed blijft en je het langer kunt gebruiken.

Hoe lang blijft make-up goed in een make-up koelkast?

De houdbaarheid van make-up in een make-up koelkast is afhankelijk van het type product. In het algemeen geldt dat make-up in een make-up koelkast langer goed blijft dan make-up die op kamertemperatuur wordt bewaard.

Is het nodig om alle make-up in een make-up koelkast te bewaren?

Nee, het is niet nodig om alle make-up in een make-up koelkast te bewaren. Sommige producten, zoals mascara en eyeliner, zijn gevoeliger voor bacteriën en schimmels dan andere producten. Deze producten kun je beter in een cosmetica koelkast bewaren.

Welke huidverzorgingsproducten mogen niet in de skincare fridge worden bewaard?

Olie kan bij lage temperaturen hard worden of scheiden. Dit kan de textuur van het product veranderen en de werking ervan verminderen. Voorbeelden van producten met olie zijn: gezichtsolie, plie voor de haarpunten en balsem voor de lippen.

Veelgestelde vragen door koelkast experts
Veelgestelde vragen.
Koude vragen, warme antwoorden!