Tips & Advies over koelkasten

We helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen

Welke formaat koelkast heb ik nodig?

Het formaat van de koelkast die je nodig hebt, hangt af van je huishoudelijke behoeften en de beschikbare ruimte in je keuken. Meet de beschikbare ruimte in je keuken en kies een koelkast die past bij je huishoudelijke behoeften.

Hoe vaak moet ik mijn koelkast schoonmaken?

Het is aanbevolen om je koelkast minstens eenmaal per drie maanden schoon te maken, maar als je gemorste vloeistoffen of voedselresten opmerkt, moet je de koelkast direct schoonmaken.

Hoe kan ik de levensduur van mijn koelkast verlengen?

Je kunt de levensduur van je koelkast verlengen door regelmatig schoon te maken, de temperatuur op de juiste stand te houden, de condensor schoon te maken, en de deurafdichting te controleren op scheuren of beschadigingen.

Hoe lang duurt het voordat een nieuwe koelkast op de juiste temperatuur is?

Het duurt ongeveer 24 uur voordat een nieuwe koelkast op de juiste temperatuur is. Het is belangrijk om de koelkast minstens 24 uur aan te laten staan ​​voordat je er voedsel in plaatst, zodat de koelkast de juiste temperatuur kan bereiken en behouden.

Ondersteuning veelgestelde vragen koelkasten

Marketing begrippen

Hoeveel geluid maakt een koelkast?

De meeste moderne koelkasten hebben een geluidssterkte van tussen de 30 en 40 dB.

Wat is een Koel-vriescombinatie?

Koel-vriescombinaties hebben zowel een koelkast als een vriezer, waardoor je boodschappen en dranken vers kunt houden en bevriezen.

Wat is No Frost?

No Frost is een geavanceerde technologie die ervoor zorgt dat er geen ijsafzetting plaatsvindt in jouw koelkast of vriezer.

Wat is Low Frost?

Het belangrijkste voordeel van Low Frost is dat het zorgt voor minder ijsvorming in de vriesruimte.

Energieklasse koelkast

Een beoordeling die laat zien hoeveel energie een koelkast verbruikt. Hoe hoger het energielabel, hoe zuiniger de koelkast.