Energiezuinige Amerikaanse koelkast

Energiezuinig

Energiezuinige Amerikaanse koelkast

Liever geen energieslurpende koelkast? Tijd voor een upgrade! Kies voor een zuinige Amerikaanse koelkast.

Ontdek meer

Ben je op zoek naar een ruime en luxe koelkast die ook nog eens energiezuinig is? Dan moet je goed opletten op een Amerikaanse koelkast met energielabel C of D. Deze koelkasten bieden niet alleen extra koelruimte en handige features, ze besparen je ook nog eens geld op je energierekening.

Waarom een energiezuinige Amerikaanse koelkast?

Als je op zoek bent naar een nieuwe Amerikaanse koelkast, is energiezuinigheid waarschijnlijk een belangrijke factor voor je. Niemand wil immers een apparaat in huis halen dat de energierekening de hoogte in jaagt. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel energiezuinige opties beschikbaar, zonder dat je hoeft in te leveren op ruimte of functionaliteit.

  • Lagere energiekosten: Amerikaanse koelkasten met energielabel C verbruiken aanzienlijk minder energie dan modellen met een lager energielabel. Dit kan je op jaarbasis tientallen euro’s besparen.
  • Duurzaamheid: Door te kiezen voor een energiezuinig model, draag je bij aan een beter milieu.
  • Overheidssubsidie: In Nederland is er een subsidie beschikbaar voor de aanschaf van energiezuinige apparaten. Zo kun je de aanschafprijs van je nieuwe koelkast nog eens verlagen.
Wisberg amerikaanse koelkast met energielabel a

Uitgelichte zuinigste Amerikaanse koelkast

Zuinige amerikaanse koelkast met energielabel a

Zuinig, zuiniger, de meest zuinige koelkast!

Daar is die dan! De eerste Amerikaanse koelkast met energielabel A! De Wisberg WBSBS179AZ is dit jaar uitgebracht met een super zuinige compressor, waardoor je met het energielabel A tot wel € 1.201,- op je energiekosten bespaart over de levensduur van de koelkast! De Wisberg WBSBS179AZ is dan ook door ons bekroont als meest zuinige Amerikaanse koelkast van 2024!

blank
WISBERG WBSBS179AZ
0 reviews
Verkrijgbaar bij 1 winkels
Review specialist koelkast expert

Investeer in een duurzame koelkast

Met een energiezuinige Amerikaanse koelkast geniet je van alle voordelen van een luxe koelkast, terwijl je bespaart op energiekosten en het milieu ontlast. Maak je keuze op basis van je budget, behoeften en wensen, en geniet optimaal van je nieuwe aanwinst!

Veelgestelde vragen

Wat is een energiezuinige Amerikaanse koelkast?

Een energiezuinige Amerikaanse koelkast is een groot koel-vriesapparaat dat minder stroom verbruikt dankzij een hoog energielabel (A, B of C).

Hoeveel energie verbruikt een Amerikaanse koelkast?

Een Amerikaanse koelkast verbruikt gemiddeld 35% meer stroom dan een reguliere koelkast, maar dankzij een energiezuinig label kun je alsnog besparen op je energiekosten.

Wat betekent het energielabel op een koelkast?

Het energielabel geeft aan hoe zuinig een apparaat is. Labels variëren bij koelkasten van A (zeer zuinig) tot F (minst zuinig), met kleuren van donkergroen tot rood.

Waarom is het belangrijk om een oude koelkast te vervangen?

Oude koelkasten verbruiken veel meer energie. Het vervangen van een oude koelkast door een nieuwe, zuinige variant is beter voor het milieu en je portemonnee.

blank
Veelgestelde vragen.
Koude vragen, warme antwoorden!