French door koelkast

French door koelkast

French door koelkast kopen

Ontdek de collectie French door koelkasten en geniet van de luxe en gemak van één of twee extra koelkast deuren.

Ontdek meer

French door koelkasten zijn de koelkasten die je keuken een upgrade geven. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch. Met hun grote inhoud en handige indeling bieden ze je alles wat je nodig hebt om je boodschappen vers te houden.

Voor welke Amerikaanse koelkast kies jij?

4 deurs koelkast

Een Amerikaanse koelkast 4-deurs voor nog gemakkelijker toegang tot al je boodschappen.

3 deurs koelkast

De 3-deurs French door koelkast met het koelgedeelte boven en een vrieslade onder.

French door koelkast met ijs

Een French door koelkast model met ijsdispenser voor liefhebbers van koud water en ijs.

Koelkast met lades

De koelkast met uitschrijfbare vrieslades zorgt ervoor dat je nog minder hoeft te bukken.

Een Koelkast met 3 of 4 deuren?
Ontdek wat bij jou keuken past.

Wat is een French door koelkast?

Een French door koelkast is een type Amerikaanse koelkast waarbij het koelgedeelte zich bovenin bevindt en het vriesgedeelte onderin. Dit ontwerp biedt een aantal voordelen. Het koelgedeelte loopt over de volledige breedte van de koelkast, waardoor je meer ruimte hebt voor brede producten zoals taarten en pizza’s. Bovendien heb je met een French door koelkast meer overzicht en gemakkelijke toegang tot je gekoelde producten. Het vriesgedeelte onderin kan ook voorzien van handige lades, dit noemen we een French door koelkast met lades. Dit type koelkast is ideaal voor gezinnen die veel ruimte nodig hebben en graag overzicht houden in hun koelkast. Daarnaast zijn French door koelkasten vaak uitgerust met moderne functies zoals water- en ijsdispensers, wat het gebruiksgemak verder verhoogt.

Wat is een amerikaanse koelkast met lades

Hoeveel netto liter heb je nodig?

Een van de belangrijkste factoren bij het kiezen van een French door koelkast is de hoeveelheid netto liter. Dit is de totale capaciteit van de koelkast, exclusief de ruimte die wordt ingenomen door de wanden, deurstijlen en andere componenten. De netto inhoud wordt gemeten in liters. De meeste French door koelkasten hebben een netto inhoud van tussen de 400 en 700 liter. Hoeveel netto liter je nodig hebt, hangt af van een aantal factoren, waaronder: het aantal personen in je huishouden, je eetgewoonten en je kookstijl. Een vuistregel is om ongeveer 50-75 liter per persoon te rekenen.

French door koelkast met vier aparte deuren

Type French door koelkast

Review specialist koelkast expert
Belangrijke Overwegingen bij de Aankoop

Een French door koelkast biedt een combinatie van stijl, ruimte en moderne functies die het een uitstekende keuze maken voor veel huishoudens. Hoewel ze duurder kunnen zijn en minder vriesruimte bieden, wegen de voordelen vaak zwaarder dan de nadelen. Door de juiste afmetingen, energie-efficiëntie en functies te overwegen, kun je de perfecte French door koelkast voor jouw keuken vinden.

Veelgestelde vragen

Wat is een Franse koelkast?

Een Franse koelkast heeft drie of vier deuren voor het koelgedeelte bovenin en het vriesgedeelte onderin. Dit ontwerp biedt een ruime en overzichtelijke indeling.

Zijn French door koelkasten duurder dan andere typen koelkasten?

Ja, French door koelkasten zijn vaak wel duurder dan normale koelkasten. Zo kost bijvoorbeeld de Haier HFW7720ENMB € 1.239,-.

blank
Veelgestelde vragen.
Koude vragen, warme antwoorden!