Amerikaanse koelkast met ijsblokjes

Ijsblokjesmachine

Amerikaanse koelkast met ijsblokjes kopen

Een Amerikaanse koelkast met ijsblokjes biedt jou het gemak van kant-en-klare ijsklontjes.

Ontdek meer

Geniet van het ultieme gemak met een Amerikaanse koelkast met ijsblokjes. Nooit meer gedoe met ijsblokjes invriezen, want met een druk op de knop heb je direct ijskoude ijsblokjes voor je limonade of cocktail. Op deze pagina vind je alle koelkasten met ijsblokjesmachine en vergelijk je ze in één handig overzicht.

Wat is een Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine?

Een Amerikaanse koelkast, ook wel side-by-side koelkast genoemd, is een grote koelkast met twee, drie of zelfs vier deuren (Franse deur). Achter deze deuren zitten het koelgedeelte en het vriesgedeelte. De meeste Amerikaanse koelkasten met ijsblokjes hebben een ingebouwde ijsblokjesmachine die ijsblokjes, crushed ice of zelfs schaafijs maakt. Je kunt het ijs via een dispenser aan de buitenkant van de deur krijgen, zonder dat je de deur hoeft te openen.

Wat zijn de voordelen?

  • Altijd ijsblokjes bij de hand: Je hebt altijd een voorraad ijsblokjes voorhanden, zonder dat je ze zelf hoeft te maken.
  • Verschillende soorten ijs: Je kunt kiezen uit verschillende soorten ijs, zoals ijsblokjes, crushed ice of schaafijs.
  • Luxe uitstraling: Een Amerikaanse koelkast met ijsblokjes geeft je keuken een luxe uitstraling.
Enthousiaste verkoopster vult glas met ijsblokjes uit amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine.

Uitgelichte Amerikaanse koelkast met ijsblokjes

Een zwarte koelkast in een moderne keuken, naast een slaapkamer

Meer dan een koelkast, stijlvol & functioneel

Deze Amerikaanse koelkast is een ware eyecatcher in jouw keuken met zijn royale inhoud van 499 liter, No Frost technologie en een stijlvolle uitstraling in zwart. Nooit meer ontdooien dankzij de innovatieve technologie, en geniet van gekoeld water en ijsklontjes met de handige dispenser. De ETNA AKV578IZWA is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een functionele, gebruiksvriendelijke en prachtige koelkast.

blank

ETNA AKV578IZWA

9.2 | 32 reviews
Verkrijgbaar bij 1 winkels

Hoe werkt een Amerikaanse koelkast met ijsblokjes?

De ijsklontjes in jouw Amerikaanse koelkast komen niet zomaar uit de lucht vallen. Een handige techniek zorgt ervoor dat er altijd een voorraadje klaarstaat. Een klein deel van het vriesgedeelte wordt gebruikt om water te bevriezen, waardoor je kunt genieten van heerlijke ijsklontjes in je drankje. Perfect voor een verfrissende zomer! Om ijsblokjes te maken, heeft jouw koelkast water nodig. Dit kan op twee manieren:

  • Vaste wateraansluiting: Altijd vers water en geen gedoe met bijvullen. Nadeel: de koelkast moet in de buurt van een waterkraan staan.
  • Intern waterreservoir: Plaats de koelkast waar je wilt, maar vul het reservoir regelmatig bij.
Een grote roestvrijstalen side-by-side koelkast met vriezer naast een kookeiland
Review specialist koelkast expert

Online Amerikaanse koelkasten vergelijken

Op zoek naar de perfecte Amerikaanse koelkast met ijsblokjes voor jouw keuken? Watisdebestekoelkast.nl helpt je met vergelijken! Geen moeilijke termen of eindeloze filters. We verzamelen, vergelijken en stellen de top 5 beste modellen samen, zodat je snel het model vindt dat perfect bij je past.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een ijsblokjesmachine in een koelkast?

De ijsblokjesmachine in je koelkast heeft een reservoir of wateraansluiting. In het geval van een reservoir vul je deze eenvoudig met water. Bij een wateraansluiting opent een ventiel automatisch wanneer dat nodig is. Het water wordt vervolgens gekoeld totdat het bevriest. De ijsblokjes worden vervolgens automatisch vrijgegeven in de ijsbak of uitgestort in een opvangbakje.

Wat is de meest energiezuinige Amerikaanse koelkast?

Op zoek naar een energiezuinige Amerikaanse koelkast? Kies dan voor een model met energielabel C. Een goed voorbeeld is de SAMSUNG RS68A884CSL/EF. Deze koelkast heeft een ijsblokjesdispenser en is voorzien van energielabel C.

Wat is een Ijsdispenser?

Met een ijsdispenser heb je altijd ijsblokjes bij de hand voor je cola of cocktail. Met een simpele druk op de dispenser vul je je glas met koud water of ijsblokjes.

Waar moet je op letten bij het kopen van een Amerikaanse koelkast?

In tegenstelling tot wat je zou verwachten, zijn Amerikaanse koelkasten niet per se hoger dan andere koelkasten. Echter, ze nemen wel meer ruimte in beslag vanwege hun grotere breedte en diepte. Het is dan ook belangrijk om de exacte afmetingen van het apparaat te controleren voordat je tot aankoop overgaat.

Heb je een afvoer nodig voor een Amerikaanse koelkast?

Niet alle Amerikaanse koelkasten hebben een afvoer nodig. Heb je een Amerikaanse koelkast met water- of ijsblokjesdispenser, dan heb je een waterreservoir of vaste wateraansluiting nodig.

blank
Veelgestelde vragen.
Koude vragen, warme antwoorden!