Amerikaanse koelkast met lades

Met vrieslades

Amerikaanse koelkast met lades kopen

Nooit meer zoeken naar de groenten achterin je vriezer: kies luxe met een Amerikaanse koelkast met lades.

Ontdek meer

Een Amerikaanse koelkast met lades, ook wel bekend als “bottom freezer” koelkast, is een model koelkast met een vriesgedeelte onderaan in plaats van naast de koelkast. De koelkast heeft twee aparte deuren die toegang geven tot het koelgedeelte, en één of twee lades voor het vriesgedeelte.

Ervaar het gemak van lades

Een Amerikaanse koelkast met lades, zoals de naam al doet vermoeden, is voorzien van één of meerdere lades in plaats van vriesvakken met deuren. Bij Watisdebestekoelkast zien we dat deze koelkasten steeds populairder worden vanwege de gemakkelijk te organiseren lades. Onze ervaring met dit type koelkast is dat klanten het gemak en overzicht van dit type koelkast erg waarderen. Het gemakkelijk kunnen organiseren van boodschappen en minder hoeven bukken zijn doorslaggevende factoren voor de aanschaf van dit model.

Wat zijn de voordelen?

  • Minder bukken: Doordat je direct in de lades kunt kijken, hoef je minder te bukken om bij je ingevroren boodschappen te komen.
  • Veel beter overzicht: De lades van de koelkast zorgen voor een veel beter overzicht van je ingevroren producten. Je hoeft niet meer te graven in een diepe vriezer om te vinden wat je zoekt.
  • Minder koude luchtverlies: Doordat de lades minder vaak worden geopend dan deuren, gaat er minder koude lucht verloren. Dit zorgt weer in een lager energieverbruik.
Koelkast expert toont voordelen van een amerikaanse koelkast met lades.

Uitgelichte Amerikaanse koelkast met lades

Grijze amerikaanse koelkast met dubbele vrieslade in blauwe keuken.

Snelvriezen voor verser en gezonder eten

De Haier HB18FGSAAA Easy Access is onze favoriete Amerikaanse koelkast met lades. Met maar liefst 68 beoordelingen behaalt deze koelkast een uitstekende score van 9,3. We vinden het een goede keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle, ruime en gebruiksvriendelijke koelkast met lades. Met een ruime netto inhoud van 539 liter, verdeeld over het koelgedeelte en twee aparte vriesladen, kun je je boodschappen zeer handig sorteren, zodat je niks meer kwijtraakt.

blank
Haier HB18FGSAAA Easy Access
9.3 | 68 reviews
Verkrijgbaar bij 1 winkels

Kenmerken van vrieslades

Review specialist koelkast expert

Online Amerikaanse koelkasten met lades vergelijken

Een Amerikaanse koelkast met lades is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een ruime, efficiënte en gebruiksvriendelijke koelkast. De lades bieden extra flexibiliteit en organisatiemogelijkheden, en helpen om je boodschappen langer vers te houden. Meer weten? Lees dan alles op Watisdebestekoelkast.nl.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een Amerikaanse koelkast met lades?

De prijs van een Amerikaanse koelkast met lades varieert per model en merk. Zo kost de Haier HFR5719ENMG € 899,00.

Hoe lang moet een Amerikaanse koelkast rusten na vervoer?

Voordat je de koelkast op zijn nieuwe plek aansluit, is het nog even belangrijk om de koelkast een aantal uren te laten staan. De olie in de compressor heeft tijdens het verhuizen kunnen verplaatsen. Door de koelkast minimaal 12 uur te laten rusten, kan de olie zich weer goed verdelen. Zo voorkom je schade aan de compressor en geniet je langer van je koelkast.

Is er een verschil tussen Amerikaanse koelkasten met lades en French Door koelkasten?

Ja, er is een verschil tussen Amerikaanse koelkasten met lades en French Door koelkasten. Amerikaanse koelkasten met lades hebben een vriesgedeelte met lades, terwijl French Door koelkasten een vriesgedeelte met deuren hebben.

Hoe zijn de lades in een Amerikaanse koelkast met lades ingedeeld?

De indeling van de lades kan per model verschillen, maar de meeste lades zijn voorzien van verstelbare dividers, zodat je de ruimte kunt aanpassen aan jouw behoeften. Sommige modellen hebben ook speciale lades voor andere producten, zoals vleeswaren of groenten en fruit.

blank
Veelgestelde vragen.
Koude vragen, warme antwoorden!