Amerikaanse koelkast met wijnkoeler

Met wijnkoeler

Amerikaanse koelkast met wijnkoeler

Een Amerikaanse koelkast met schaafijs-functie: Crushed ice voor ultieme verkoeling voor tijdens de zomerdagen.

Ontdek meer

Als wijnliefhebber weet je dat de juiste bewaartemperatuur cruciaal is voor het behoud van de smaak en kwaliteit van je favoriete wijnen. Een Amerikaanse koelkast met een geïntegreerde wijnkoeler biedt de perfecte oplossing om je wijntjes op de ideale temperatuur te bewaren, terwijl je ook geniet van de ruime opbergruimte voor al je andere verse boodschappen.

Waarom een Amerikaanse Koelkast met Wijnkoeler?

Een Amerikaanse koelkast met wijnkoeler combineert het beste van twee werelden: de ruime opbergruimte van een Amerikaanse koelkast met een speciale ruimte voor al je flessen wijn. Deze combinatie biedt verschillende voordelen:

  • Perfecte temperatuur: Of je nu een frisse witte wijn, een elegante rosé of een feestelijke mousserende wijn hebt, met de wijnkoeler snel je gemakkelijk de ideale temperatuur in.
  • Ruime Opbergruimte: Je hoeft je wijnflessen niet langer te stapelen in het koelgedeelte van je koelkast. Je kunt je wijnvoorraad netjes en overzichtelijk opbergen in de speciaal ontworpen wijnkoeler.
  • UV-bescherming: Sommige modellen bieden zelfs UV-bescherming in de wijnkoeler, waardoor je wijnen beschermd zijn tegen schadelijke UV-stralen die de smaak kunnen veranderen.
Siemens koelkast met wijnlade

Uitgelichte Amerikaanse koelkast met wijnlade

Open wijnlade gevuld met wijnflessen

Extra luxe dankzij de wijnlade

Als je op zoek bent naar extra luxe in je keuken, dan ben je op zoek naar de Siemens KF96RSBEA. Deze ruime Amerikaanse koelkast met wijnkoeler kan tot wel 17 flessen wijn opslaan. De speciaal ontworpen wijnlade kan afzonderlijk van de koelkast worden bediend, waardoor je voor elk type wijn de juiste temperatuur kunt instellen. Zuinig is de koelkast dan weer niet, maar dat is ook dan ook niet de prioriteit bij z’n luxe koelkast.

blank
SIEMENS KF96RSBEA
8.0 | 1 review
Verkrijgbaar bij 1 winkels
Review specialist koelkast expert

Is een koelkast met wijnkoeler geschikt voor jou?

Een Amerikaanse koelkast met wijnkoeler kan een waardevolle toevoeging zijn voor wijnliefhebbers, maar is toch niet voor iedereen geschikt. Liever even verder kijken? Kijk dan eens naar naar een wijnklimaatkast.

Veelgestelde vragen

Hoeveel flessen kan een gemiddelde wijnkoeler bevatten?

De meeste wijnkoelers in Amerikaanse koelkasten kunnen tussen de 8 en 17 flessen bevatten. Ze kun je er in de Siemens KF96RSBEA tot 17 wijnflessen kwijt.

Kan ik rode en witte wijnen samen in dezelfde wijnkoeler bewaren?

Nee, de wijnkoelers hebben geen dubbele of gesplitste temperatuurregeling, waardoor je slechts één temperatuur kunt instellen.

Kan ik ook andere dranken zoals bier in de wijnkoeler bewaren?

Ja, sommige modellen zoals de Siemens KF96RSBEA hebben zelfs een speciaal menu waar je kunt instellen welk type drank je bewaard zoals: bier, champagne, rode wijn, etc.

Veelgestelde vragen door koelkast experts
Veelgestelde vragen.
Koude vragen, warme antwoorden!